Topclub zkt betrouwbare materiaalman

Vacature: magazijnmedewerker

Topfanz is gespecialiseerd in voetbalmerchandising in al z’n facetten: wij begeleiden voetbalclubs in België en daarbuiten op vlak van productaankoop, marketing én logistiek. In het huidige e-commerce landschap speelt snelheid een belangrijke rol. Fans verwachten hun bestelling in een vingerknip. En zoals de visionaire Cruijff al wist, is het simpel in het voetbal: “Je bent óf op tijd óf je bent te laat.” Wij willen op tijd (en nauwkeurig) zijn. Daarom zoeken we een extra materiaalman (voltijds) voor ons magazijn in Halen.

Vaardigheden: de drie specialiteiten van onze magazijnmedewerker

Bij Topfanz kan je jouw logistieke passie tonen in een omgeving die helemaal in het teken staat van voetbal. Onze nieuwe magazijnmedewerker mag zich professioneel uitleven als:

  1. textielbedrukker: met onze drukmachine zet jij namen en rugnummers op (sport)truitjes
  2. orderpicker: je maakt pakketten klaar die supporters via e-fanshops van verschillende clubs bestellen
  3. pakketbeheerder: jij zorgt ervoor dat de clubs hun materiaal ontvangen door grote(re) bestellingen te controleren, door te sturen en op te volgen 
 

Persoonlijkheid: gretige ploegspeler

Vaardigheden zijn belangrijk. Maar binnen Topfanz heerst er ook een ontspannen, aangename sfeer. Dus zoeken we iemand die past binnen onze bedrijfscultuur:

– Mario Balotelli mag dan wel onnavolgbare doelpunten maken… het is allesbehalve een ideale ploegmaat. Bij Topfanz zoeken we een aangename ploegspeler, die samenwerkt met de andere collega’s.

– Topfanz is een groeiend bedrijf. Daarom zoeken we – bij voorkeur – iemand die dankzij zijn of haar ervaring meteen zijn mannetje staat in onze ploeg.

 

Solliciteer als onze nieuwe materiaalman

Wij gaan niet wachten tot de transfermarkt opent om onze nieuwe magazijnmedewerker aan te trekken. De geschikte kandidaat mag zich een maand lang in de kijker spelen. En als het samenspel vlot verloopt, schotelen we je daarna graag een vast contract voor.

Stel je kandidaat voor 15/1/2021 door je cv en een korte motivatiebrief te sturen naar Tom Claes via tom@topfanz.com.