Inspirerend marketingadvies

Topfanz als brand activator

Organisatie, discipline, tactiek, … Het zijn bouwstenen voor sportief succes.
Maar een echte topploeg heeft ook dat tikkeltje extra: creatieve buitenspelers die met een flitsende actie een opening kunnen forceren.
Topfanz wil graag jouw frivole buitenspeler zijn. 
Met originele designs en doeltreffende marketingacties verrassen we jouw trouwe fans. 

Creativiteit

  • Originele producten: we frissen niet alleen jaarlijks ons gamma basisproducten op, maar zijn tussendoor ook altijd waakzaam voor nieuwe trends.
  • Mooie designs: onze creatieve ontwerpers kunnen verschillende stijlen aan. Zo sluit het design zeker aan bij jouw clubcultuur.
  • Fotostudio: in onze eigen fotostudio brengen we jouw producten professioneel in beeld, zodat je ze in jouw online vitrine (lees: webshop) kan zetten.
  • Sfeeracties: supporters bepalen de sfeer in jouw stadion. Wil je de fanbeleving vergroten? Creëer dan een mensenzee van kleurrijke vlagjes, indrukwekkende toeters of opzwepende handklappers.
 

Ondersteuning bij (grote) evenementen

Speel je de bekerfinale? Sta je voor jouw Europese debuut? Wij begeleiden je tot het laatste fluitsignaal, en erna…

  • Productselectie: we helpen je de juiste producten kiezen, die passen bij dit historische moment
  • Tijdelijke verkooppunten: samen richten we ter plekke strategische verkooppunten in
  • Extra mankracht: op zoek naar een vlot verkoopteam om jouw verkooppunt te bemannen? Handen nodig om de vlagjes in de tribune klaar te leggen? Onze flexibele teams springen bij waar nodig.

Marketinginspiratie

Hoe breng je jouw merchandising aan de man? Topfanz inspireert je op vlak van online en offline communicatie:

  • Marketingkalender: Kerstmis, Vaderdag, Valentijn, … Onze marketingkalender inspireert je om elk moment van het jaar doelgroepgerichte acties op te zetten. Heb jij jouw loyalty-box voor abonnees trouwens al besteld? En de geschenken voor het kerstfeest van jouw jeugdspelers?
  • POS-communicatie: Topfanz geeft tips om producten aantrekkelijk te presenteren in jouw fanshop… en zo jouw verkoop op te drijven

Marketinginspiratie in cijfers

0
professionele designers
0
bekerfinales, 3 WK's/EK's en 8 Europese campagnes opgefleurd met merchandise

0
productfoto's gemaakt
0
gepersonaliseerde sjaals gemaakt

Als ik Topfanz zou vergelijken met een voetballer, denk ik spontaan aan de Italiaanse voetballer Andrea ‘l'architetto’ Pirlo. Topfanz brengt creatieve ideeën aan en levert altijd kwaliteit, net zoals Pirlo dat elke wedstrijd deed. Als vaste partner zijn ze de ‘architect’ van het merchandiseverhaal bij KV Mechelen.

Marketing & Sales Manager – KV Mechelen

Klaar om de fanbeleving in jouw club naar een hoger niveau te tillen?