Duurzaamheid als volwaardig onderdeel van een merchandisingbeleid

Hét event voor merchandisingprofessionals

Mis dit niet!

Vragen over het event?
Mail naar gianni@topfanz.com

29.02.2024

10u – 15u
Hoofdkantoor Stanley/Stella
Rue Jules Cockx 8-10
1160 Brussel (Oudergem)

PROGRAMMA

Johan Vande Perre (Stanley/Stella)
De hosts van Stanley & Stella geven je een verfrissende inkijk in hun portfolio. Ze nemen je mee in hun traject naar duurzaamheid, de impact ervan op hun productiecyclus en ze vertellen het verhaal achter hun slogan “Advocating for positive change”.  

Raphaële Moeremans (R. USG)
Als Head of Sustainability is zij de allereerste professional in het Belgische voetbal die zich voltijds bezighoudt met duurzaamheid. Ze is een veelgevraagd (internationaal) spreker over dit onderwerp en komt tijdens ons evenement de duurzaamheidsstrategie van Union toelichten.

Rocio Ruiz Berdejo & Teresa Gonzalez (Real Betis)
Het marketingduo achter het ForeverGreen-project van de Spaanse subtopper Real Betis. Als marketing director & marketing activations manager belichten ze elk vanuit hun eigen perspectief de werking van ForeverGreen, de relatie met duurzaamheid en vooral de commerciële implementatie ervan binnen de werking van de club.

Matthijs Smit (FC88)
FC88 co-founder Matthijs Smit komt ons één van de nieuwste duurzaamheidstrends in merchandising voorstellen: upcycling. Hij vertelt ons het verhaal achter hun traject vanuit de schoot van de KNVB tot internationaal gekend bedrijf, en staat stil bij het nut en de kracht van upcycling binnen merchandising.

Op de hoogte blijven van de trends in sportmerchandising?

Word lid van onze Facebook-community ‘Sportmerchandisers’
en wissel kennis uit met collega’s in binnen- en buitenland.

Merchandising en merkactivatie die jouw fanbeleving naar een hoger niveau tillen