Nieuwe machines verkorten productietijd van (gepersonaliseerde) artikelen

23/04/2021

Speel je binnenkort kampioen? Zet je jouw meest verdienstelijke speler in de bloemetjes met een specifiek artikel? Of kwalificeer je je voor de bekerfinale? In het voetbal is het cruciaal om snel te kunnen inspelen op belangrijke momenten. Om dat technisch voor elkaar te krijgen, investeert Topfanz in gespecialiseerde machines: zo kunnen we op korte termijn truitjes bedrukken en een uitgebreide reeks artikelen personaliseren. Op die manier verkorten we de productietijden en spelen we kort op de bal.

Als wij jouw truitje bedrukken, speuren we naar een betrouwbare partij die een scherpe prijs biedt. Daarbij is de wereld ons dorp: we kijken tot over de landsgrenzen. De enige hinderpaal? Als je de productie uitbesteedt aan een leverancier aan de andere kant van de wereld, gaat dat gepaard met langere transporttijden. Net daarom zijn onze nieuwe machines een doordachte aanvulling: als het snel moet gaan, verzorgen we zelf de productie, aan een concurrentiële prijs.

Union champion

Zo verkorten we de productie- en levertijden aanzienlijk. En dat is voor een voetbalclub vaak nodig. Neem het voorbeeld van Union. Het zag er al enige tijd naar uit dat de Brusselse traditieclub dit jaar kampioen zou spelen in 1B. En dat is intussen ook het geval. Maar als club wacht je natuurlijk tot je absolute zekerheid hebt over een titel, vooraleer je die duizenden truitjes met ‘kampioen 2021’ laat bedrukken. En net daardoor kom je bij traditionele producenten in de problemen. Want wie daar eerst komt, eerst maalt. Omdat Topfanz alleen bezig is met sportmerchandising, stemmen we onze planning specifiek af op de competitiedata. Daardoor rollen dergelijke kampioenentruitjes op veertien dagen — als het moet zelfs op een week — van de persen.

Prints voor persoonlijke fanbeleving

Met dezelfde machines kunnen we ook andere soorten kwaliteitsprints op kleine oplages maken. Dat laat toe om gepersonaliseerde artikelen aan te bieden, en zo de fanbeleving naar een hoger niveau te tillen:
  • Heb je er bijvoorbeeld al aan gedacht om een poster van een veelbetekenend clubmoment aan te bieden aan de individuele fan? Zo’n pièce unique is de ideale hefboom om supporters naar de fanshop te trekken.
  • Met muurstickers, schooletiketten en stickervellen kunnen de jongste fans hun kamer en schoolspullen een unieke clubtoets geven.
  • Bij speciale evenementen en zeker bij een bekerfinale kunnen we logo’s, leuke teksten en de naam van de fan printen als gepersonaliseerd aandenken.

Ontdek de meerwaarde van gepersonaliseerde artikelen

Deel dit bericht